Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 από το Σταμάτη Λεμπέση με κύρια δραστηριότητα τις μεταφορές δομικών υλικών. Από το 1990 ανέλαβε ο γιος του Ζήσης Λεμπέσης και η εταιρεία μπήκε δυναμικά και στο χώρο της ανύψωσης με γερανούς. Επεκτάθηκε επίσης σε όλους τους κλάδους της μεταφοράς. Έτσι, πέρα από τις απλές μεταφορές, αναλαμβάνει και μεταφορές μηχανημάτων βαριάς βιομηχανίας και ειδικές μεταφορές σε επικίνδυνα ογκώδη και πολύ βαριά φορτία.

Με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτει η Εταιρεία έχει καταφέρει να ικανοποιεί και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις των εργοστασίων, των βιοτεχνιών και της βαριάς βιομηχανίας. Η ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ αναλαμβάνει μεταφορές ολόκληρων εργοστασίων σε όλη την Ελλάδα, εξυπηρετώντας όχι μόνο τη μεταφορά μηχανημάτων, αλλά και τη σωστή τοποθέτησή τους σε οποιοδήποτε χώρο, ακόμα και εκεί που δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιο ανυψωτικό μηχάνημα. Εμείς θα βρούμε τη λύση…..

Η ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ έχει δύο εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα και στην Χαλκίδα όπου θα βρείτε τα γραφεία της και τους χώρους στάθμευσης των μηχανημάτων της.

Στη ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ πιστεύουμε ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η δουλειά μας.

Θα ήταν τιμής μας να σας προσθέσουμε στο μόνιμο πελατολόγιο μας.......
Πίσω
Στενό Βαθύ Αυλίδος - Χαλκίδα | Τ.Κ. 341 00 | τηλ: 22210 89 998 | κιν: 6932 269 145